Bijna 10 jaar hebben wij met veel plezier en aandacht onze maaltijden rondgebracht.
Van maandag tot en met vrijdag zorgden wij ervoor dat u tussen 16:30 en 18:30 onze maaltijd van de dag warm thuis gebracht kreeg.

Vanaf maandag 5 juli 2021 gaan wij daarmee stoppen. We willen ons weer volledig focussen op de winkelverkoop, waar we naast ons reguliere assortiment de warme maaltijd blijven aanbieden. De hoge kosten van het warm bezorgen en om dit op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze te doen, hebben invloed gehad op ons besluit.

Wat bieden we u wel aan?

Vanaf dinsdag 6 juli bieden wij twee bezorgmomenten per week aan waarop we koude maaltijden volgens ons weekmenu leveren:
• Op dinsdag leveren wij drie koude maaltijden
• Op donderdag leveren wij twee koude maaltijden
De kosten voor de maaltijden en de bezorgkosten blijven hetzelfde. Een seniorenportie kost € 5,80, de reguliere portie € 6,80 en de bezorgkosten bedragen € 1,30 per keer.

Hoe werkt het?

Eenmaal in de twee weken krijgt u op dinsdag het weekmenu waarop u kunt invullen wat u wenst. Op donderdag nemen wij u ingevulde lijst weer mee. U kunt ook telefonisch, in de winkel of per email bestellen. Bestellen kan tot 1 dag voor het levermoment.
Eenmaal per maand ontvangt u een factuur van de afgenomen maaltijden. De betaling kunt u overmaken, of pinnen/contant betalen tijdens een bezorgmoment.
Wilt u uw bestelling annuleren? Dan kan dat tot 1 dag voor de bezorging. Geef uw annulering dan telefonisch aan ons door. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag tussen 08.00 en 18.30 uur bereikbaar.

Indien u van deze service gebruik wenst te maken, kunt u dit bespreken met uw vaste bezorger. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze medewerkers in de winkel.

Wij willen iedereen die ons de afgelopen jaren het vertrouwen heeft gegeven uw dagelijkse warme maaltijd te mogen verzorgen hier hartelijk voor bedanken. Wij hebben het heel graag gedaan.