facebook slagerijbeulen zvs

In onze winkel bieden wij een ruim assortiment vlees aan. Eenvoudige, snel klaar producten liggen naast luxere en grotere stukken vlees. Wij vinden het belangrijk dat u voor elke gelegenheid een gepast stukje vlees kunt uitkiezen, waarbij u desgewenst uitleg kan krijgen over de bereidingswijze. Heeft u een diner met gasten en wenst hen culinair te verwennen, heeft u zin in het ouderwetse draadjesvlees of wilt u lekker snel en gemakkelijk, maar goed? Wij streven ernaar u in alle gevallen van het juiste stuk vlees te voorzien.

Rundvlees
"Een goed stuk rundvlees moet mals zijn, vers en fijn van structuur", aldus Rob. In onze slagerij verwerken wij vlees van Limousine-runderen, een groot roodbont ras dat afkomstig is uit het Centraal Massief, een hooggelegen gebied in het centraal-zuidelijke deel van Frankrijk.

Varkensvlees
"Als ambachtelijk slager heb je niet alleen kennis van vlees, maar ook liefde voor het vak en de producten die je gebruikt". Ons varkensvlees wordt met zorg geselecteerd en komen uit open in- en uitloopstallen uit de Brabantse Peel.

Kalfsvlees
Ook ons kalfsvlees komt uit een selecte kring van veehouders uit Nederland. Hierdoor kunnen wij u een constante kwaliteit aanbieden van mals, zacht en goed dooraderd vlees met een klein randje vet.

Kip- en kalkoenvlees
Kip is lekker, mals, mager, veelzijdig en gemakkelijk te bereiden. Bovendien bevat kippenvlees veel eiwitten. Dat is gezond maar het betekent ook dat kip gevoelig is voor bacteriƫn. Door kip goed te behandelen geeft u bacteriƫn geen kans. U vindt bij ons onder meer kipfilet, gemarineerde kip, kipschnitzel, kiproerbakreepjes, drumsticks en kippenpoten en kalkoenfilet, kalkoenschnitzel en kalkoen cajun.
Kip- en Kalkoenvlees gebruiken wij vaak in onze specials als Toscaanse kip, kiprollade met ananas en kalkoen-kruidenkaas.

 

Op vlees.nl vindt u praktische informatie over het bewaren en bereiden van vlees.

 

Slagerij Beulen Vlees